Παρασκευή 4 Μαΐου 2012


Kάνοντας μια γρήγορη περιήγηση με έκπληξη διαπιστώνω ότι ιστολόγια που μας το παίζουν πατριωτικά αλλά και ιστολόγια που μας το παίζουν ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΚΑ, σιγοντάρουν τον βρωμερό ρόλο των κρυφών καθεστωτικών αλλά δήθεν ανεξάρτητων ιστολογίων και πνίγουν μια γνήσια, δημοκρατική και ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΚΗ προσπάθεια όπως αυτή του Συνδέσμου. Εμβαθύνοντας ακόμα περισσότερο, καταλαβαίνει κάποιος έμπειρος περιηγητής του διαδικτύου τα αίτια. ΚΑΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ, αλλά για ποιό λόγο τα πατριωτικά και "αντινεοταξικά" ιστολόγια δεν λένε κουβέντα για τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ; Η απάντηση έρχεται αβίαστα. Τα περισσότερα από τα λεγόμενα πατριωτικά blogs έχουν πετάξει τις μάσκες. Είναι εθνικιστικά. Προωθούν ακραίες εθνικιστικές ιδεολογίες, παραπλήσιες της Χρυσής Αυγής, μόνο που το κάνουν καλυμμένα. Και επειδή γνωρίζουν καλά ότι αν "διαφημίσουν" τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ, αυτο θα κόψει πολύ ρεύμα από απλούς αγανακτισμένους και μπλοκαρισμένους πατριώτες, τον θάβουν!
Φίλος που αποτελεί μέλος του Κόμματος μας εξηγεί μερικά πράγματα (φυσικά μας διευκρινίζει ότι δεν ομιλεί επίσημα και εκ μέρους του κόμματος, αλλά μας διαβεβαιώνει ότι είναι μέσα στο πνεύμα του συνδέσμου):
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, εξαπλώνεται από στόμα σε στόμα σαν την Φιλική Εταιρεία! Συγκεντρώνει μερικά ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, που είναι και ο λόγος του "φόβου" των ΜΜΕ να μην γίνει γνωστός.
1) Αρνείται να συνεργαστεί με οποιοδήποτε κόμμα που προέρχεται από τον "μολυσμένο" χώρο του φαύλου πολιτικού συστήματος. Αρα απορρίπτει και τον Καμμένο, που τον θεωρεί άκρως συστημικό, δημαγωγό, γένημμα - θρέμμα του προδοτικού συστήματος
2) Φυσικά απορρίπτει την εθνικοσοσιαλιαλφασίζουσα ακραία ιδεολογία της ΧΑ, που απορρίπτει τον κοινοβουλευτισμό και βασίζεται στην δύναμη των "φουσκωτών".
3) Κεντρικός πόλος της ιδεολογίας του, είναι η αλλαγή νοοτροπίας και η επαναφορά της τραυματισμένης από τη Νέα Τάξη ΠΑΙΔΕΙΑΣ μας. Ισως είναι το μόνο κόμμα που στον πυρήνα της ιδεολογίας του, η ΠΑΙΔΕΙΑ παίζει τόσο σημαντικό ρόλο. Και μας εξηγεί: "Προσωπικά θεωρώ ψευτοδιλήμματα τα διχαστικά "μνημόνιο-αντιμνημόνιο", "δραχμή-ευρω". Ας πούμε ότι γυρνάμε στη δραχμή. Και λοιπόν; ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ η ΔΙΑΦΘΟΡΑ; Θα εξαφανιστούν οι κλέφτες και τα λαμόγια; Θα εξαφανιστεί η ατιμωρησία; η ασυδοσία; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ! Αρα θα χρειαστεί ένα κόμμα, μια ηγεσία που να εμπνεύσει νέο ήθος και να προσφέρει πραγματική Παιδεία στα Ελληνόπουλα που έχουν αποχαυνωθεί από τον ύπουλο πόλεμο της ΝΤ."
4) Πιστεύει στο ασυμβίβαστο βουλευτή και υπουργού. Δεν μπορεί να είναι ταυτόχρονα κάποιος βουλευτής και μέλος της Κυβέρνησης
5) ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. Μέχρι 2 τετραετίες θητεία! Μετά από τον χρόνο αυτό, αυξάνει ο κίνδυνος "μόλυνσης" από συστημικές προκλήσεις και διλήμματα.
6) ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ και την ΤΙΜΩΡΙΑ ΟΛΩΝ των πολιτικών που μας έφεραν εδώ που είμαστε..
7) Είναι προσηλωμένο στην Ορθοδοξία, κάτι που ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ δεν "τολμά" να το διαλαλήσει. Οι παγανιστές ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ουδέποτε ασχολήθηκαν με την ορθοδοξία, μόνο τώρα τελευταία, την θυμήθηκαν... Για τα άλλα κόμματα ας μη το συζητήσουμε, έχουν χιλιοειπωθεί τα περί Κουβέλη-Ρεπούση, Οικολόγων-Τρεμόπουλου, ΠΑΣΟΚ-Διαμαντοπούλου κλπ. Αντίθετα ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ, έχει την ευλογία πολλών Γεροντάδων και Πατέρων..
8) ΜΙΛΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ για ΤΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ συμφέροντα
Ο φίλος συνεχίζει: Οπου και να  είπα τις θέσεις του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ, όλοι άκουσαν με ενδιαφέρον μέχρι ενθουσιασμό! Ολων η πρώτη ερώτηση ήταν : ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ;  Νομίζω ότι τώρα καταλάβατε.
Τον ρωτώ τι περιμένει στις εκλογές αυτές. "Μια αξιοπρεπή εμφάνιση με ένα καλό ποσοστό, έτσι ώστε ΝΑ ΜΑΘΕΥΤΕΙ ακόμα πιο πολύ. Αν βγεί και κάποιος βουλευτής, ακόμα καλύτερα. Το Κόμμα έχει άτομα τέτοιου ηθικού σθένους, που πιστεύω ότι θα το πάνε μπροστά. Αν δε μαθευτεί και αρχίσει να προβάλλεται (έστω και με το ..ζόρι!), τότε η εξάπλωσή του θα είναι ραγδαία. Διότι απηχεί τα πιστεύω και τις προθέσεις πάνω από το 50% του λαού."
Εμένα με έπεισε. ΕΣΑΣ;

ΠΗΓΗ: ARCADIA BLOG